Jan Swaanen
De Echte Bakker

Achtergrond-Recept-van-de-maand

Italiaanse Bol Bolognese (4 personen)

  • 4 Italiaanse bollen
  • 250 g rundergehakt
  • Scheutje olijfolie
  • 1 rode paprika
  • 1 witte ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 250 ml tomatensaus
  • 60 g Parmezaanse kaas

Bereiding

(Bereidingstijd: ca. 40 minuten)

Fruit de ui, knoflook en paprika in een scheut olijfolie, en bak het gehakt hierin rul. Voeg de Italiaanse kruiden toe en bak even door. Voeg nu de tomatensaus toe en laat de Bolognesesaus nu zachtjes doorkoken gedurende half uur.

Snij de kapjes van de bollen en druk het brood in het midden in met de vingers, zodat er een soepkom ontstaat. Vul de bollen met de Bolognesesaus en voeg de Parmezaanse kaas toe.

Tip: Garneer met rucola.

Jan Swaanen, De Echte Bakker

Apollostraat 1
5081 GS Hilvarenbeek
0135051322
0135054099

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten