Jan Swaanen
De Echte Bakker

Achtergrond-Recept-van-de-maand

Bereiding

(Bereidingstijd: ca. 10 minuten + 20 minuten in de oven)

Vet een muffinvorm in met de boter. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de korstjes van het witbrood en rol de broodjes plat met een deegroller. Vouw de broodje in de muffinvorm.

Klop de eieren los met de melk en de Provençaalse kruiden. Voeg peper en zout naar smaak toe. Halveer de cherrytomaatjes en verdeel over de broodbakjes. Verdeel de hamblokjes over de broodbakjes.

Bestrooi met de helft van de kaas. Verdeel het eiermengsel over de bakjes en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 20 minuten in de oven.

Jan Swaanen, De Echte Bakker

Apollostraat 1
5081 GS Hilvarenbeek
0135051322
0135054099

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten