Jan Swaanen
De Echte Bakker

Welkom

Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd in Hilvarenbeek, Waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden, Welke in onze winkels in Hilvarenbeek, Bladel en Oisterwijk verkocht worden.

Onze specialiteiten zijn ondermeer onze echte brabantse worstenbroodjes die dagelijks vers gemaakt worden. Maar ook bieden wij onze klanten een groot assortiment speltproducten. (zie verdere informatie elders op deze site)

Maar als Echte Bakker hebben wij véél meer. Verse gebakjes, taarten, luxe broodjes, croissants, te veel om allemaal op te noemen. Neem een kijkje op onze website. en kom gerust langs in een van onze winkels, iedere dag staat ons deskundig verkoopteam klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
 

Specialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

Spelt

Gildekorn

Bij ons in de bakkerij

Echte Bakkers Bon

Bent u op zoek naar een lekker cadeau voor uw vrienden, familie en kennissen? De Echte Bakkers Bon valt gegarandeerd in de smaak. Een heerlijk geschenk voor Echte genieters.

- De bon is onbeperkt geldig.
- U kunt de waarde zelf bepalen.
- Inwisselbaar bij alle Echte Bakkers in heel Nederland.

De cadeaubon is verkrijgbaar in onze winkel. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Jan Swaanen, De Echte Bakker

Apollostraat 1
5081GS Hilvarenbeek
0135051322
0135054099