Jan Swaanen
De Echte Bakker

Neem een kijkje in onze webshop

Webshop

Welkom

Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd in Hilvarenbeek, waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden. Deze worden in onze winkels in Hilvarenbeek, Oisterwijk en Bladel verkocht.

Onze specialiteiten zijn ondermeer onze echte Brabantse worstenbroodjes die dagelijks vers gemaakt worden. Maar ook bieden wij onze klanten een assortiment aan speltproducten. Bij 'Actueel' vind u hier extra informatie over.

Maar als Echte Bakker hebben wij natuurlijk véél meer. Verse gebakjes, taarten, luxe broodjes, croissants, te veel om allemaal op te noemen. Neem een kijkje op onze website, webshop en kom gerust eens langs in een van onze winkels. Iedere dag staat ons deskundig verkoopteam klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
 

Echte Bakker word je overigens niet zomaar. Bekijk de link hieronder waaraan wij onder andere aan moeten voldoen om bij het gilde te mogen horen.

Specialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

Spelt

Worstenbroodje

Gildekorn

Bij ons in de bakkerij

Echte Bakkers Bon

Bent u op zoek naar een lekker cadeau voor uw vrienden, familie en kennissen? De Echte Bakkers Bon valt gegarandeerd in de smaak. Een heerlijk geschenk voor Echte genieters.

- De bon is onbeperkt geldig.
- U kunt de waarde zelf bepalen.
- Inwisselbaar bij alle Echte Bakkers in heel Nederland.

De cadeaubon is verkrijgbaar in onze winkel. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Jan Swaanen, De Echte Bakker

Apollostraat 1
5081 GS Hilvarenbeek
0135051322
0135054099