Editorial Image

ITALIAANSE BOL BOLOGNESE (4 PERSONEN) 

     

• 4 Italiaanse bollen  • 250 g rundergehakt  •Scheutje olijfolie  •1 rode paprika  •1 witte ui  •1 teentje knoflook  •1 tl Italiaanse kruiden  •250 ml tomatensaus  •60 g Parmezaanse kaas    Bereiding  (Bereidingstijd: ca. 40 minuten)    Fruit de ui, knoflook en paprika in een scheut olijfolie, en bak het gehakt hierin rul. Voeg de Italiaanse kruiden toe en bak even door. Voeg nu de tomatensaus toe en laat de Bolognesesaus nu zachtjes doorkoken gedurende half uur.    Snij de kapjes van de bollen en druk het brood in het midden in met de vingers, zodat er een soepkom ontstaat. Vul de bollen met de Bolognesesaus en voeg de Parmezaanse kaas toe.    Tip: Garneer met rucola.

Jan SwaanenJan SwaanenDe Echte Bakker
© 2024 Jan Swaanen